Hoe kan ik mijn voortgang opslaan en synchroniseren?

We weten hoe handig het kan zijn om je voortgang op te slaan en deze op meerdere apparaten te synchroniseren, zodat je overal op hetzelfde level kunt spelen. We hebben hier over nagedacht en enkele opties beschikbaar gesteld om jouw voortgang (vanaf versie 1.1.0  en nieuwer) op te slaan en te synchroniseren. 

Facebook
Je kunt jouw Facebook account gebruiken als een geheugenkaart. Je hoeft hiervoor alleen je account aan het spel te koppelen. Je kunt dit doen via de knop ""Voortgang opslaan"" op het startscherm of via het Instellingenmenu (tik op het tandwiel-icoon en scrol omlaag totdat de optie verschijnt).
Google Play Games
Android gebruikers hebben de mogelijkheid om hun Google Play Games account te gebruiken om voortgang op te slaan en te synchroniseren. Als het spel je niet automatisch de optie geeft, ga dan naar het Instellingenmenu en tik erop. Volg daarna de stappen op het scherm en je bent verbonden.
Log in met Apple
Met je Apple ID kun je voortgang opslaan en synchroniseren met je andere Apple apparaten. Tik op de knop ""Voortgang opslaan"" op het startscherm om de optie te zien deze is ook beschikbaar is in het Instellingenmenu.