Het spelinstellingenmenu

Je kunt het menu met spelinstellingen openen door op het tandwiel-icoon linksboven in het scherm te tikken. Kijk maar:

Muziek en geluid
We houden van de muziek en speciale geluidseffecten in het spel maar we begrijpen het als je naar je favoriete nummers wilt luisteren tijdens het spelen van Word Lanes. Daarom kun je de muziek- en geluidsinstellingen van het spel  apart instellen.
Vibratie
Als je graag wat haptische feedback hebt tijdens het spelen, dan raden we je aan deze optie ingeschakeld te laten.
Taal en land
Word Lanes is momenteel beschikbaar in het Engels, Frans, Portugees, Duits, Spaans, Italiaans, Turks, Russisch en Nederlands. Je kunt de taal waarin je wilt spelen selecteren door op de balk te tikken. Je kunt ook je land selecteren in het volgende uitklapmenu.
Bewaar en synchroniseer je voortgang
Vanaf versie 1.1.0 kun je je voortgang opslaan en synchroniseren met meerdere apparaten. Je kunt kiezen tussen Facebook, Google Play Games (voor Android-gebruikers) en Inloggen met je Apple-ID (voor iOS-gebruikers).
Neem contact met ons op
Dit is een van de artikelen die we beschikbaar hebben in onze FAQ. Als je twijfels hebt over het spel of problemen ondervindt,  dan kun je onze artikelen raadplegen voor meer informatie door op de knop Ondersteuning te tikken. Als je een handje nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. Tik eenvoudig op het envelop-icoon om ons een e-mail te sturen.  We zullen onze best doen je zo goed mogelijk verder te helpen.
Deel uitmaken van onze community
Wilt je op de hoogte blijven van nieuwe features en updates of gewoon in contact komen met ons om veel te leren over Word Lanes? Word dan lid van onze communitypagina's. We zijn te vinden  op Facebook, Instagram en Twitter.  Voel je vrij om te reageren, berichtjes te liken en/of natuurlijk te delen!
Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden
Wij zijn van mening dat transparantie op een verantwoorde manier een geweldige spelervaring biedt. Daarom raden we je aan om ons privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden te lezen voor meer informatie over ons beleid.