Er zijn te veel advertenties

Ons team werkt constant aan het verbeteren van het spel om jou en alle andere spelers de beste ervaring te bieden. Daarom hebben we advertenties. Ze ondersteunen alle vereisten om de kwaliteit te behouden die je in Word Lanes ziet. Dankjewel voor je begrip.


Overigens hebben we een pakket in de winkel die “Geen advertenties” heet. Door een eenmalige aankoop te maken, kunt je de advertenties die tussen de levels verschijnen, verwijderen. Houd er rekening mee dat je nog steeds video's kunt bekijken om jouw beloningen te verdubbelen. Om toegang te krijgen tot de winkel van het spel, tik je op de muntenteller in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het is noemenswaardig dat ons team altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en dat jouw feedback ons daarbij kan helpen. Voel je vrij om je gedachten en ideeën voor verbeteringen door middel van het spel te delen. Ga simpelweg naar het Instellingenmenu en tik vervolgens op het e-mail-icoon. Dit maakt het voor ons veel gemakkelijker om jouw opmerkingen te ontvangen.